SALUT MENTAL

En aquesta secció penjarem tot el material, Notícies, Articles, Treballs, Vídeos, etc, referents als Transtorns Mentals, les seves possibles causes, els tractaments, les experiències personals i tot allò que, creiem, pugui ésser interessant per augmentar el coneixement d'aquestes malalties.

La secció està dividida en quatre apartats segons el tema de cada contigut, (Salut i Entorn, Transtorns, Esperiències i Audioviduals).

També hem posat a la disposició de la gent jove un Servei d'Orientació en Salut Mental.

 

Si teniu cap material en el format que sigui i el voleu compartír amb nosaltres i amb tothom, només cal que ens ho feu arribar per correu electrònic a la nostra adreça  i amb molt de gust el publicarem.

Al final d'aquesta mateixa pàgina disposeu d'un lloc on podeu deixar el vostre comentari sobre els contiguts d'aquesta secció o sobre el món de la salut mental en gereral.

 

mentalitzat@gmx.es

Tot el material el trobareu al menú de l'esquerra.

 

ELS PILARS DE LA REHABILITACIÓ

 

En la rehabilitació d'una persona que pateix una malaltia mental hi intervenen principalment tres factors, el Personal, el Familiar/Social i el Professional.

 

El Personal.

El primer pas per a la recuperació és que la persona sigui conscient de que pateix una malaltia mental i que ha de voler rebre tractament psicofarmacològic i terapèutic per recuperar-se.

El Familiar/Social.

L'entorn Familiar i Social del seu voltant també es molt important. Si se sent estimat, respectat i comprès això afavoreix molt la rehabilitació.

El Professional.

El tractament facultatiu i professional dels metges, infermers i monitors que el tractin, també tenen un pes molt important en la rehabilitació, doncs sense el diagnòstic adient, junt amb la farmacologia, el tractament psicològic i les activitats fetes amb els monitors, una persona difícilment es podrà recuperar.

 

Les tres parts intervenen de la mateixa manera en la rehabilitació integral de la persona. El factor Personal és imprescindible, per molt bon suport que la persona rebi dels familiars i/o dels professionals.

David Javier Antelo


Tema: SALUT MENTAL

pvhoapnw@gmail.com

Men Nike Blazer Low | 2014-12-12

Orientacion

Enrique | 2013-12-06

Agradezco las explicaciones y la orientacion que ofreceis en vuestra página web para ayudar a las personas que quizá desconocen o necesitan un enfoque profesional para mejorar su situacion y poder recuperarse y llevar una vida sana.

Salut Mental

Antonio | 2013-11-27

.Comparto totalmente con lo expuesto en:SALUT MENTAL,y un triangle necessari.
Un cordial saludo des de Málaga.

Un triangle necessari

Alfredo | 2013-11-27

Estic molt d'acord. Des del meu punt de vista com a familiar la rehabilitació és un triangle en el qual la punta del malalt es troba recolçat sobre la base familiar i professional.

Salutacions cordials.

Comentari nou