Tema: LLIBRE DE VISITES

All internet will be CRASHED with XEvil!?

Mashavar | 2017-12-12

Este mensaje se publica aquí usando XRumer + XEvil 4.0
XEvil 4.0 es una aplicación revolucionaria que puede evitar casi cualquier protección anti-botnet.
Captcha Reconocimiento Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com y más de 8,4 millones de otros tipos!

¡Usted lee esto - significa que trabaja! ;)
Detalles en el sitio web oficial de XEvil.Net, hay una versión de demostración gratuita.

Xerrada al Vallvera

Patricia Duarte | 2016-01-13

Moltes gràcies per omplir el nostre espai d'experiències de fortalesa i valentia. Ha estat un plaer escoltar-los!

2n Batxillerat

INS Abat Oliba | 2015-06-14

Molt i molt bona la feina que s'està fent amb aquest projecte. Valoro molt positivament la xerrada. Felicitar als quatre nois per la seva valentia per tal d'explicar les seves experiències tan obertament. Molta força i endavant!

Alumne de 2n de Batxillerat

INS Abat Oliba | 2015-03-19

M'agradaria donar les gràcies a les persones que avui han vingut al nostre institut a explicar-nos la seva experiència referent a la salut mental ja que són temes molt sensibles i díficils de dir, i més a persones extrangeres. De debò, valoro molt la força de voluntat que han tingut tots tres i animar-los a que no deixin d'ensenyar a la gent aquesta energia i esperit de superació!!

Felicitacions per la bona feina

Miquel d'Obertament | 2014-10-24

Unes paraules molt senzilles i simples: moltes gràcies per COMPARTIR a la jornada d'ahir la bona feina que feu junt la resta de companys de la comissió mixta i moltes felicitats per la GRAN TASCA que feu!

Una abraçada i seguiu endavant!

XERRADA IES MONTILIVI

Gad | 2014-02-16

He assistit a la seva xerrada, i puc dir de veritat que ha sigut molt interessant poder escoltar les experiencies d'algunes persones que ens fan tocar de peus a terra i veure que les coses no nomes els hi poden passar als altres. Recomano molt als altres centres que es posin en contacte amb ells per fer mes xerrades, son molt interresants.
Agrair la valentia dels afectats per ser capaços d'explicar cada cas devant de 30 desconeguts. Felicito als participants i animo a que segueixin lluitan!!!
Una abraçada!

Xerrada IES Montilivi, 23/01/2014, Molt interessant!

Aïda Vargas | 2014-01-23

Molt interessants les experiències personals de tots, les respostes a les preguntes que hem fet, i el tracte rebut.
Exposar les seves opinions i etapes viscudes davant gent que no solen tenir experiència en aquests mons. Ensenyar els perills que pot comportar no portar el casc lligat, entrar al món de les drogues, etc.
Moltes gracies per la xerrada, molt bona feina!

Charla IES Montilivi

Gloria Raudales | 2014-01-23

La charla de hoy, a muchos nos ha hecho reflexionar cada uno de las experiencias ha sido impresionantes por todo lo que han pasado y aun así siguen adelante con la frente en alto. Son un gran ejemplo. Nos ha enseñado un poco mas de las enfermedades mentales. Y lo duro que es trabajar para poder seguir luchando cada día .

Gracias y un fuerte abrazo.

Felicitaciones al grupo de ''Mentalitza't''

Nixi Rosales | 2014-01-23

Gracias por venir a hacernos esta charla, a mi me ha impresionado cada una de sus experiencias, por lo que han tenido que pasar... les ánimo a seguir adelante y muchas felicidades!
Éxitos en sus vidas, un fuerte abrazo!

Xerrada a IES Montilivi

Lorena Prieto Martin | 2014-01-23

Avui he assistit a la xerrada que s'ha dut a terme a l'institut. Ha sigut interessant perquè hem pogut escoltar la experiència, en primera persona, que diverses persones han viscut. Per a ells segurament que és molt complicat expressar tot el seu passat, perquè recordar els moments difícils mai és agradable.
Volia agrair aquestes xerrades, ja que sempre és bo recordar el que ens podem trobar a la vida i els riscos que podem viure, tot i que molts de nosaltres els veiem diàriament.

1 | 2 | 3 | 4 >>

Comentari nou